TE SL CLASSIC TEE

BK3344

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 60% / Poliester 40%

Me pëlhurën tradicionale të pambukut do të ndiheni rehat dhe të gatshëm për çdo sfidë në rrugën tuaj drejt suksesit. Prerja klasike lejon lirinë absolute të lëvizjes.