TE SL CLASSIC TEE

BK3343

TRAINING

20.00 16.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 60% / Poliester 40%

Me pëlhurën tradicionale të pambukut do të ndiheni rehat dhe të gatshëm për çdo sfidë në rrugën tuaj drejt suksesit. Prerja klasike lejon lirinë absolute të lëvizjes.