TE PIPING CREW

GS9320

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Së pari ju jeni këtu, kështu që ju merrni karrigen e madhe prej pelushi në oborrin e kafenesë tuaj të preferuar të lagjes. Rezultati! Ajo karrige është pothuajse aq e butë sa ky duks Reebok për burra. Pëlhura e butë është e bukur dhe e ngrohtë, dhe ju nuk do ta lini këtë vend deri në kohën e darkës.