TE MYT TRACKSUIT

HH7711

TRAINING

56.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% , / Poliester i ricikluar: 30%

Kur bie alarmi për kampin tuaj të këpucëve herët në mëngjes, gjëja e fundit që dëshironi të bëni është të mendoni se çfarë të vishni. Vishni këtë kostum sportiv Reebok për femra dhe jeni gati menjëherë. Shtresoni pjesën e sipërme me përshtatje të relaksuar mbi rezervuarin ose maunën tuaj. Pëlhura me përzierje pambuku është e butë dhe e rehatshme. Getat që përputhen janë prej pambuku elastik për lirinë e lëvizjes.