TE MARBLE GROUP CREW

CY4872

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Një duks me pamje të pastër është një domosdoshmëri e përditshme.Ky duks për meshkuj është bërë nga  pambuku francez,i cili është me shirita dhe i butë për ta mbajtur gjatë gjithë ditës.