TE MARBLE BL OTH HOODIE

EC0806

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester 30%

Duks klasik me stil retro. Visheni dhe jeni gati për kudo. E bërë nga materiali i butë që i përshtatet trupit, gjithashtu përmban logon qe i jep një pamje të freskët.