TE LINEAR LOGO TS

GN2209

TRAINING

46.00

Përmbajtja e produktit: 

Pambuk 80% / Poliester 20%

Set i bërë me pambuk të qëndrueshëm. Duksi është i pajisur me shirita. Trenerkat kanë një shtrëngim të ngushtë, bel elastik, dhe xhepa anash .