TE LINEAR LOGO HOODY TS

FQ3175

TRAINING

65.00 46.00

SKU: FQ3175

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit: 

Pambuk 80% / Poliester 20%

Set i bërë me pambuk të qëndrueshëm. Duksi është i pajisur me kapuç dhe me shirita. Trenerkat kanë një shtrëngim të ngushtë, bel elastik, dhe xhepa anash .