TE LINEAR LOGO FT TS

FP8157

TRAINING

65.00 46.00

SKU: FP8157

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80% / Poliester 20%

Përshtatuni për çdo gjë që sjell dita. Ky kostum për meshkuj është bërë nga materiali francez për rehati dhe lehtësi. Panelet në krahë dhe këmbë tregojnë një grafik Reebok.