TE GRAPHIC VECTOR TEE

GI6640

TRAINING

10.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Bëni freskim në veshjet tuaja sportive. Kjo bluzë e përditshme e femrave përmban një Vektor të frymëzuar nga arkivi, me ngjyrë kontrasti në pjesën e përparme. Dizajni i pastër dhe i thjeshtë e bën të lehtë kombinimin me rrobat e tjera. Visheni këtë bluzë pambuku dhe nisuni për vrapimin e rradhës.