TE DANCE TIG

HT5426

TRAINING

44.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 85% , / Elastan: 15%

Ndjeni lirinë për të lëvizur. Pavarësisht nëse jeni duke kërcyer në studio ose në dhomën tuaj të ndenjes, këto geta stërvitje adidas lëvizin me ju. Ato janë të hijshme, mbështetëse dhe komode, me një bel të lartë që qëndron në vend edhe gjatë lëvizjeve më dinamike. Qëndroni të thatë dhe të fokusuar në brazdë tuaj me AEROREADY që thith lagështinë dhe panele rrjetë që mbajnë ajrin të rrjedhë.
I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.