TE BL TRACKSTER

FI1930

TRAINING

Original price was: €45.00.Current price is: €14.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Këto trenerka për meshkuj janë bërë nga poliesteri, përshtatja është e hollë dhe e butë për një pamje të freskët.