TE BEANIE

GH0430

TRAINING

11.00

Përmbajtja e produktit:

Akrilik 85% / Lesh 15%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.