TE AOP TIG

HC8956

TRAINING

28.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 85% , / Elastan: 15%

Këmbët e tua fuqizojnë jetën tënde më të mirë. Tregoni mirënjohjen tuaj duke i mbështjellë me këto geta të buta, të hijshme adidas me një print lulesh rrezatuese. Të ndërtuara në mënyrë të menduar me një bel të lartë dhe më pak tegela, do të dëshironi t’i mbani ato për orë të tëra pas përfundimit të stërvitjes. Nuk ka nevojë për ndryshim gardërobë. Mjafton të vishni një pulovër, një bluzë të gjatë ose tunikë dhe vendosni një xhaketë për një pamje të rastësishme.