TE 3S 78 TIG

HT5438

TRAINING

36.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 85%  , / Elastan: 15%

Kërcimi ose shëtitje ditore.  Këto geta stërvitje adidas mbështesin të gjitha mënyrat që ju pëlqen të lëvizni. Ata ndihen tepër të lëmuar, me shtresa minimale dhe pëlhurë të lëmuar. Pa marrë parasysh se sa ushtroni , AEROREADY thith lagështinë për t’ju mbajtur të thatë dhe një brez me ngritje të lartë qëndron në vend.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.