TC 78 TIG

HT5425

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €38.00.Current price is: €27.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 53% , / Poliester i ricikluar:  40% , / Elastan:  7%

Beli i lartë shton mbulimin për siguri në lëvizjet e ndërlikuara dhe të përkulura. AEROREADY menaxhon lagështinë në mënyrë që të mund të stërviteni pa shpërqendrime. Shiko ne pasqyre. Një person i fuqishëm po ju shikon prapa.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.