TAPE PACK PANT

HB2261

TRAINING

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% , / Poliester i ricikluar: 30%

Pantallona leshi TË STILI ATLETIK, E BËRË ME PAMBUK MË MË TË MIRË DHE PJESË E KOLLEKSIONIT TË REEBOK
Kthehuni tek këto pantallona Reebok për femra kur duhet të dilni nga dera me rehati dhe stil. Ata i mbështjellin këmbët tuaja në një rehati të butë prej leshi çdo hap të ditës. Këmbët e lidhur me pranga u japin atyre një pamje të pastër dhe detajet e shiritit në anët shtojnë një goditje të stilit atletik.