TAPE PACK FULL ZIP

HB2263

TRAINING

44.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% , / Poliester i ricikluar 30%

Shtoni një stil atletik në pamjen tuaj të përditshme. Ky duks për femra është i prerë nga një lesh i butë që është pjesë e koleksionit [REE]CYCLED të Reebok që po punon drejt një të ardhmeje më të qëndrueshme. Ka të gjitha shenjat dalluese që njihni dhe ju pëlqen në një duks me kapuç, me stil të shtuar falë detajeve të shiritit në mëngët.