TANK TOP

ED7449

ORIGINALS

9.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material Elastik 7%

Rehati moderne frymëzuar nga moda e viteve ’90,maica vjen me shirita të hollë dhe detaje të freskëta të logos.