TANK TOP

HE4956

ORIGINALS

36.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Sinonim i elegancës, plisse ka qenë prej kohësh material i sofistikimit dhe lehtësisë. Ndjenja e lehtë e mbulon trupin me butësi.