TANK RIB

IB9111

ORIGINALS

24.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 46% / Viskozë:  45% / Elastan:  9%

Gjithmonë duke e ndjerë veten. Në këtë top tank adidas, çdo kthesë është e lavdëruar me pëlhurë të butë me shirita dhe një përshtatje të hollë e të dashur për trupin. Është kaq e lezetshme dhe e rehatshme, saqë mund ta vishni ndërsa rrini përreth ose eksploroni qytetin. Stili minimalist e bën të lehtë përzierjen dhe përputhjen.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.