TANK DRESS

GN2852

ORIGINALS

19.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 92% / Material elastik 8%

Elegant apo sportiv? Të dyjat njëherësh. Visheni këtë fustan dhe ndjehuni në formën tuaj më të mirë  kudo që shkoni.