T.TROLLEY M

CY6056

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Zgjidhja e duhur për sportistët që udhëtojnë. Ka mbajtëse të përshtatshme dhe rrota plastike për tërheqje sa më të lehtë.