T SPW NS 3P

IC1327

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €12.00.Current price is: €8.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 57%  /  Poliester i ricikluar:  37% / Elastoid: 3% /  Elastan: 2% / Najllon i ricikluar: 1%

Këto çorape adidas pa shfaqje janë të përshtatshme për një pamje zbathur me atletet tuaja. Mbështetja e harkut dhe një ndjesi e lehtë japin një përshtatje të rehatshme nëse jeni duke u shtrirë në divan ose duke shkuar për vrap. Ata vijnë tre në një paketë, kështu që nuk do të mbeteni kurrë pa nëse një palë është në lavanderi.

Një minimum prej 50% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.