T SPW ANK 3P

HT3468

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €12.00.Current price is: €8.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 51% / Poliester i ricikluar:  46% / Elastan: 2% / Najlon: 1%

Me mbështetje të harkut, një shtresë pa telash të gishtave dhe pak shtrirje, këto çorape të lehta për kyçin e këmbës janë perfekte për nevojat tuaja të përditshme. Një kontrast adidas Badge of Sport bie në sy në kyçin e këmbës. Ata vijnë tre në një paketë, kështu që nuk do të mbeteni kurrë pa nëse një palë është në lavanderi.

Një minimum prej 50% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.