T-SHIRT

GN3173

ORIGINALS

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

E bukura e ditëve të sotme është që ti bën të bësh gjërat me kushtet e tua Kjo bluzë është një prej atyre gjërave. Lidheni atë rreth belit dhe merrni një stil sportiv dhe elegant në të njejtën kohë.

Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.