T SHIRT

ED5844

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Në vitet ’90 logoja filloi të sundoj rrugët duke u bërë një stil në vete. Kjo bluzë kap frymën e asaj epoke me logo në mes si dhe me 3vijat simbolikë e adidas. Mund të vishet dhe kombinohet lehtë me stilin sportiv.