T-SHIRT

IB7310

ORIGINALS

Original price was: €38.00.Current price is: €27.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Ndiqni instinktin tuaj kudo edhe  kur është fjala për stil. Vish këtë bluzë të adidas dhe mos vazhdo pa kompromis rrugën tënde. Kjo bluzë nuk ka të bëjë vetëm me tre vija asimetrike të tejdukshme. Një tjetër pikë e rëndësishme është përdorimi i materialeve të ricikluara që ndihmojnë Adidas të përpiqet të eliminojë mbetjet plastike.