SWIM SHORT

GN4133

ORIGINALS

14.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Pavarësisht nëse jeni duke pushuar pranë pishinës apo thjesht po ëndërroni për këtë, këto shortse noti adidas janë zgjedhja perfekte. Falë xhepave praktikë, ju gjithashtu keni gjëra të vogla të rëndësishme si smartphone dhe portofolin tuaj. Thjesht sigurohuni që të zbrazni xhepat para se të hidheni në ujë.

Ky produkt është Primegreen: i bërë nga materiale të ndryshme funksionale riciklimi.