SWEATSHIRT

IC6003

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Qëndroni besnikë ndaj stilit tuaj me këto xhup elegant adidas origjinale gri, të punuar nga pëlhura French Terry dhe logon e stampuar të adidas në pjesën e përparme të gjoksit si një shenjë krenare e cilësisë që nuk do të lëkundet kurrë! Me buzë dhe pranga me shirita për rehati të shtuar, ndërkohë që duken edhe të shkëlqyera.