SWEATSHIRT

HN8317

ORIGINALS

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Prodhimet e veshjeve duhet të kenë dy veti- komoditetin dhe stilin. Kjo bluzë adidas është e bërë prej pambuku që është i butë ndaj lëkurës tuaj, dhe stili i zakonshëm është i lehtë për tu përzier në stil.

Duke blerë produkte pambuku nga ne, ju jeni duke mbështetur bujqësinë më të qëndrueshme të pambukut.