SWEATSHIRT

H06660

ORIGINALS

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar  30%

Duksi adidas është një ndër veshjet absolutisht të domosdoshme, për të veshur gjatë gjithë kohës. Pse? Komoditet. Ngrohtësi. Rehati. E bërë nga materiali  i butë dhe i lirshëm ky duks është me ju gjithmonë në ditët e ftohta !