SWEATSHIRT

H06659

ORIGINALS

25.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Një duks është një veshje absolutisht e domosdoshme, gjatë gjithë kohës. Pse? Komoditet. Ngrohtësi. Komoditet. Ky duks nga adidas kombinon të gjithë ata faktorë dhe i kthen ato në një nivel. Është bërë nga qethja e butë dhe e prerë më shumë, kështu që ju keni edhe më shumë mirësi për t’u zhytur.