SWEATSHIRT

GN4333

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Artikull i detyrueshëm në baza ditore për një pamje gjithë stil. Kombinojeni me një palë të poshtme paksa sportive dhe me një palë atlete klasike dhe dukuni ndryshe nga të tjerët.

Ky produkt është bërë me përmbajtje të ricikluar si pjesë e qëllimit tonë për të eleminuar mbetjet plastike.