SUPERSTAR XLG

IF9995

ORIGINALS

Original price was: €120.00.Current price is: €84.00.

Përmbajtja e produktit:

Kur menduat se atletet adidas Superstar nuk mund të bëhen më të guximshme, kjo palë amplifikon trajnerin klasik të viteve ’70 për modën moderne. Përmasat e zmadhuara dhe deklarata po aq e madhe bëhen të dukshme me 3-shiritat ikonë të dhëmbëzuar. Pjesa e sipërme e plotë prej lëkure i qëndron besnike rrënjëve të saj vintage ndërsa riimagjinon siluetën për t’i mbajtur gjërat të freskëta. Merrni çdo hap me vetëbesim kur gishti i guaskës të çon përpara.