SUPERSTAR SUIT

EI9855

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër i recikluar 100%

Një pamje sportive e përjetshme e bërë pikërisht për fëmijë. Me duks i cili ka 3-vija në mëngë dhe trenerka për stilin origjinal të adidas Originals. Pëlhura e butë plotëson ndjesinë klasike.