SUPERSTAR PF W

H03879

ORIGINALS

70.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Pas pesë dekadash të tëra të lidhura me këmbët e atyre që rrezikojnë dhe shkelin kufijtë, atletet adidas Superstar janë adekuate për të tronditur gjërat. Pjesa e jashtme të platformës së guximshme dhe pjesa e sipërme tregojnë të gjitha detajet e nënshkrimit dhe atë stil të thjeshtë që është i pamohueshëm..