SUPERSTAR MILLENCON BOOT W

IG5320

ORIGINALS

112.00

Përmbajtja e produktit:

Stili takohet me eksplorimin. Atletet e çizmeve Superstar Millencon ju japin një avantazh nëse jeni duke endur në qytet ose duke ecur nëpër mal. Detajet prej lëkure premium luajnë kundër najlonit të qëndrueshëm, duke u bashkuar në një siluetë të frymëzuar nga dizajnet arkivore të basketbollit dhe linjat futuriste.  Kudo që të çon kurioziteti, këto çizme vazhdojnë.