SUPERSTAR FUTURESHELL W

FY7356

ORIGINALS

Original price was: €120.00.Current price is: €60.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë e trashë ( e tejdukshme në shtresën e fundit )

Pjesa e poshtme: Gomë/ Lëkurë sintetike

Atletet adidas Superstar gjithmonë kanë qenë stil i të kaluarës, së tashmes dhe së ardhmes. Tani vjen si një version më ndryshe duke iu përshtatur edhe kohës. Ky version i ngjashëm me 3D shikon nga e kaluara në të ardhmen, duke krijuar idenë e vet për atë se si do të dukej. Silueta portreti riformohet me një shirit të sipërm dhe neoni të tejdukshëm që del nga shtresa poshtë.