SUPERSTAR CF C

GV8903

ORIGINALS

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për  të vegjëlit janë pjesë e linjave të pastra dhe stilit të lehtë të adidas Superstar. Me një lëkurë të sipërme, dhe me 3 vijat simbolike krijojnë një stil të vecantë tek fëmijët.