SUPERSTAR BONEGA W

GY1485

ORIGINALS

98.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: tekstil dhe lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Merrni stilin tuaj në lartësi të reja. Këto atlete me platformë adidas Superstar Bonega shtojnë më shumë se vetëm disa centimetra. Çdo hap duket sikur po ecni mbi një re. Ngjyrat e buta dhe delikate dhe detajet përzihen në mënyrë të përkryer me pjesën e sipërme .