SUPERNOVA RISE M

IF9837

RUNNING

Original price was: €150.00.Current price is: €105.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e mesme Dreamstrike+
Pjesa e jashtme Adiwear
Pjesa e sipërme e lyer me teknologji më të qëndrueshme të bojës

Ne kemi projektuar Supernova Rise për t’ju mbajtur të rehatshëm milje pas milje. Me teknologjinë Dreamstrike+, pjesa e mesme është e mbështjellë me shkumë super të ri-inxhinieruar. Sistemi ynë i shufrave mbështetëse më të dendura të shkumës ofron një kalim pa shqetësime nga thembra te gishtat e këmbës. Së fundi, Comfort Heel Fit kombinon shkumën e butë dhe tekstilin e butë për një përshtatje më të sigurt, në mënyrë që të ndihet sikur atletet po ju përqafojnë thembrën. Superkomfort. Supernova.