SUNRAY PROTECT 2 BT

943827-001

SWIM

39.00

Përmbajtja e produktit:

Këto sandale për fëmijë nga Nike janë një zgjedhje e shkëlqyer për aventurat e verës. Dizajnuar për të ofruar një kombinim të shkëlqyer të komoditetit dhe sigurisë, SUNRAY PROTECT 2 BT ka një pjesë të përforcuar për mbrojtjen e këmbëve dhe një përshtatje të përkryer për ndjeshmërinë e tyre të rritur.