SUEDE CUFF PANT

HM1693

ORIGINALS

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 92%  , / Elastane: 8%

Vala tjetër e adidas klasike është këtu, dhe duket shumë si kamoshi i butë që mund të vishet pafundësisht. Me kontrast me 3 vija anash për një stil të përjetshëm, këto pantallona mund të vishen ose të jenë të lezetshme. I krijuar me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 60% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.n me lehtësi çdo veshje.