STUDIO PT

HA6612

NOT SPORTS SPECIFIC

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 53% / Poliester i ricikluar 36 % / Pambuk viskoz 11%

Këto pantallona adidas ofrojnë ngrohtësi për studion dhe më gjerë. Ndërtimi i leshit është i lirshëm në mënyrë që lëvizja juaj të mos kufizohet kurrë, pavarësisht se çfarë poze jeni duke bërë ose çfarë detyrash mund t’ju duhet të vraponi. Një litar tërheqës në bel ju lejon të rregulloni përshtatjen pikërisht aty ku dëshironi.