STRIPE TEE

EC9304

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  100%

Logoja dhe shiritat në këtë bluzë janë frymëzuar nga stilet e viteve ’90 të veshura nga tifozët e futbollit në stadium dhe në rrugë.