STRIPE POLO

GN3799

ORIGINALS

28.00

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 100%

Visheni këtë bluzë me mëngë adidas dhe trajtojeni çdo ditë sikur të jetë një ditë pushimi- ku ju mund të visheni sipas dëshirës tuaj dhe të tregoni stilin tuaj kudo shkoni. Pambuku i butë ju mban rehat, dhe vit vertikale duken shumë sportive. Shkoni të luani, shkoni në punë, ose  shkoni kudo me këtë bluzë.

Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.