STREETMIGHTY

EG4345

BASKETBALL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Model Streetmight nga Adidas janë atlete të rehatshme për çdo rast. Përfekte për përdorim të përditshëm dhe një shtesë e shkëlqyeshme për çdo veshje. Ky version i modelit mbizotëron, e bërë nga tekstili.