STREETCHECK K

GY8306

TENNIS

Original price was: €55.00.Current price is: €39.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Një pamje e re e një klasike, këto atlete adidas ndërthurin një ndjenjë të trashëgimisë me materialet dhe dizajnin modern. Shëtitja juaj nëpër kampus nuk është dukur apo ndjerë kurrë kaq mirë.