STREETBALL III

H03522

ORIGINALS

112.00

Përmbajtja e produktit:

Atlete ULTRA-KOMODE ME STILI RETRO STREETBALL.

Nuk është thjesht një lojë. Streetball është një mënyrë jetese. Kanalizoni energjinë e saj në ditën tuaj me këto atlete adidas Streetball III. Ato bazohen në stilin e rrathëve të viteve ’90 dhe më pas janë të mbushura me teknologji moderne në formën e mburojës ultra të lehtë Lightstrike. Mund të shkëputni rripin TPU për të personalizuar pamjen tuaj. Çfarëdo që të zgjidhni, ngjyrat e sipërme dhe ngjyrat tonale me material të përzier kanë ndikim.